FBI er blevet involveret i Usain Bolt-sag

Af: Nicolai Busekist

|

27/01/2023 07:54

Mest læste i dag

FBI er nu blevet en del af en sag, der handler om svindel, hvor den kendte løber Usain Bolt er blevet snydt for 87 mio. kr.

Usain Bolt står i en rigtig irriterende situation. Der mangler nemlig 87 mio. kr. fra hans investeringskonto i Jamaica, og det har nu ført til, at landets regering har valgt at ringe efter hjælp fra USA.

For at komme til bunds i sagen, der altså har kostet Bolt et enormt beløb, har man nu valgt at involvere FBI. Det skriver B.T.

FBI har fået til opgave at hjælpe med at nå til bunds i den store svindelsag, der ikke blot har ramt Bolt, men også en række helt almindelige personer, der også har mistet penge.

Til trods for, at det nu ser ud til, at der vil være hjælp at hente fra FBI, er Bolts advokat også klar til at tage næste skridt. Han har nemlig truet med at trække investeringsfirmaet Stocks and Securities Limited (SSL) i retten, hvis ikke Bolt har fået sine penge seneste fredag.

Det er ikke ud af det blå, at en stor sum penge er forsvundet. Ifølge The Guardian er der i løbet af en periode på 13 år forsvundet penge fra kunders konti hos SSL.

Det er endnu ikke lykkedes myndighederne i Jamaica at finde ud af, hvor stor en sum penge, der er forsvundet i løbet af den lange periode, hvor svindlen har stået på.

Det er desuden blevet meldt ud, at der også er en række af de nationale fonde i landet, der har investere penge hos SSL.