Guide: sådan passer du godt på din telefon, når du dyrker motion

19/01/2023 11:51

|

MGDK

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Du kender det måske: du er på en frisk løbetur, du har telefonen i jakkelommen, men pludselig ryger den ud ad lommen. Den smadres, og din løbetur er brat ødelagt. Hvis du vil undgå dette scenarie i fremtiden, er der flere forskellige ting, du kan gøre. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du passer godt på din telefon, når du dyrker motion.

Brug løbearmbånd

En af måderne hvorpå, du kan passe godt på din telefon, når du dyrker motion, er ved at bruge et løbearmbånd. Et løbearmbånd er et armbånd, man kan spænde på armen, når man dyrker motion som eksempelvis løb. Løbearmbåndet holder telefonen fast bag et plastik etui, så den ikke ryger ud, når du bevæger dig. Mange tror, at løbearmbånd kun kan bruges under løb. Dette er dog ikke tilfældet! Du kan sagtens bruge løbearmbåndet, når du eksempelvis styrketræner - både derhjemme og i fitnesscentret. 

Invester i solidt cover

Uden et godt og solidt cover kommer du ikke mange vegne - særligt ikke, hvis du bruger din telefon meget, når du dyrker motion. Vil du passe godt på din telefon, når du dyrker sport, er det altså vigtigt, at du investerer i et solidt cover. Et solidt cover vil beskytte din telefon, hvis du eksempelvis taber den på en løbetur eller i fitnesscentret. Har du en iPhone 14 pro, kan du eksempelvis finde et solidt og godt Iphone 14 pro cover

Brug trådløse høretelefoner

Selvom der i dag findes et stort udvalg af forskellige, trådløse høretelefoner, er der stadig mange mennesker, der vælger at benytte sig af høretelefoner med ledning. Dyrker du meget sport, kan det dog være rigtigt besværligt at benytte sig af høretelefoner med ledning. Løber du eksempelvis en tur, kan du risikere, at ledningen sidder fast i noget, og din telefon kan ryge ud af lommen eller bukserne. Dine høretelefoner med ledning kan altså være grunden til, at din telefon bliver ødelagt i en tur i fitness eller på en rask løbetur! Hvis du vil passe godt på din telefon, når du dyrker motion, kan du altså med fordel gøre brug af trådløse høretelefoner.