Husk at få nok motion i december måned

Af: MGDK

|

30/08/2022 08:40

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

December er for rigtig mange mennesker en måned, der handler om at spise en masser lækker mad, drikke øl og gløgg og opleve hyggelige stunder med familie og venner. Men bare fordi det er en måned, der omhandler al den slags hygge, betyder det ikke, at man helt skal glemme at passe på sin krop. Selvfølgelig skader det ikke med lidt julemad, men hvis man generelt er god til at passe på sin krop, så kan man også sagtens gøre det i december måned, uden at det behøver at fjerne noget af julehyggen. 

Drop de dårlige undskyldninger

Selvom december netop er en måned, hvor man typisk spiser lidt federe og sødere mad, end man normalt gør, så betyder det ikke, at man skal udnytte det som en undskyldning for, at man slet ikke behøver at bevæge sig. Der er måske nogen, der går med argumentet om, at man jo gerne skal have lidt fedt på maven for at passe ned i Julemands kostume til juleaften - men måske skal man bare nøjes med en pude på maven, så man ikke behøver at mæske sig i fedtede sager hver eneste dag i december. For selvom det virker som den nemmeste løsning bare at give den gas med de lækre ting, man får i december, så skal man måske lige overveje, om det behøver at være hver dag, man spiser lækre julekager, drikker gløgg og spiser flæskesteg og frikadeller. En gang imellem er selvfølgelig helt i orden, men når man er vant til at dyrke motion til hverdag, skal man måske også passe på, at det ikke går for meget ud over den daglige rutine.

Hav de samme træningsmønstre

Hvis man gerne vil sørge for, at man får lige så meget motion i december som i årets 11 andre måneder, så er det faktisk så simpelt, at man jo bare skal benytte sig af det samme træningsprogram som resten af året. Man kan måske føle, at december kan være en undtagelse, fordi det netop er en måned, der handler om hygge og julestemning, men hvis man netop går op i træning, motion og at have en sund krop, så er det bedste man kan gøre at beholde sin træningsrutine. Så kan man også spise alle de dejlige lækkerier med lidt bedre samvittighed.