Med disse tips kan du få mere motion ind i hverdagen

26/07/2023 09:53

|

MGDK

Mest læste i dag

Sponsoreret indlæg
Du ved det helt sikkert godt. Det er vigtigt, at kroppen kommer i bevægelse. Nogle gange kan selv tanken om det bare være en udfordring, og så kan det altså blive endnu sværere at overtale sig selv om at få dyrket motion. Det siges, at du skal bevæge dig 30 minutter om dagen – og det behøver nødvendigvis at være benhårdt. I denne artikel kan du få inspiration til, hvordan du kan få mere motion ind i din hverdag.

Fortæl dig selv, at du skal bevæge dig hver dag

Sæt som mål, at du skal bevæge dig hver dag. Det kan være at gå en tur efter eller inden arbejde. Har du hund, så gå en længere runde end du plejer – det vil din hund helt sikkert også elske. Tag på gåture med en ven. Nogle gange kan det hjælpe på motivationen, hvis du er sammen med andre om det. På den måde er det sværere at sige fra, netop fordi det ville betyde, at du bryder en aftale.

Book en tid hos en personlig træner

Tag en snak med en personlig træner i dit lokale fitnesscenter. De kan i den grad hjælpe dig med at anbefale den rette motionsform til dig, hvor motivationen forhåbentligt ikke slipper. Det betyder også, at du vil få faste rutiner – og motionen bliver skemalagt ind i din hverdag. Du kan eventuelt også få indsigt med en hjerteundersøgelse, hvor får tjekket din hjertesundhed. Her vil lægerne give dig vejledninger om livsstilændringer og hvilke motionsvaner, du bør have for at bibeholde et sundt hjerte. Med en hjerteundersøgelse følger også et årligt tjek for at se din udvikling.

Når kroppen er et transportmiddel

Tag cykl eller gå til arbejde, hvis distancen er til det. Du kan også pakke løbetøjet, og løbe hjem efter en endt arbejdsdag. Så er dagens motion klaret.