Sådan følger du bedst med i Formel 1 på Youtube

Af: MGDK

|

15/07/2022 12:04

Mest læste i dag

Youtube kan være en fantastisk verden at udforske, og det gælder også for Formel 1. Faktisk har der i en årrække være flere kanaler, som bare gør F1 bedre at følge med i, og det er uanset om Kevin Magnussen er med eller ej. Her får du 3 youtube-kanaler, som du skal følge, hvis du er glødende F1 fan.

Vi kender det alle sammen. Formel har i mange år lidt under at være lidt for forudsigeligt og i enkelte løb tilmed kedeligt. I år ser det heldigvis mere spændende ud end længe før, men der findes flere måder, man gør racerløb mere interessante for sig selv. Hvis du starter med at bette på F1, kan du fx bruge en bet365 bonuskode, der hjælper til at holde dig klistret til skærmen gennem hele løbet.

Du kan også nuancere din F1-oplevelse ved at følge med i alle de gode historier, som ligger gemt før, under og efter løbet. Her får du tre youtubekanaler, som giver dig alt, hvad du har brug for.

Formel 1 egen officielle kanal

Selvfølge har F1 en youtube-kanal, og den har kun vokset sig større i løbet af de seneste par år. Her kan du få alt fra de gode historier fra 80’erne og 90’erne, høre mere om legender som Senna, Prost, Mansell og Schumacher, samt få nyligt opdaterede stof fra de seneste løb. Det gælder alt fra radiomeldinger til kontroverser mellem kørerne og selvfølgelig alt det du ikke så på TV.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at produktionerne er helt i top for denne kanal, så det er et must-see for alle F1-fans derude.

Nyheder i videoformat

Hvis du er mere til nyheder for at holde dig opdateret med formel 1-verdenen, så er kanalen The Race er godt bud på den næste i rækken. De kommer med alle de officielle og uofficielle rygter fra paddocken, og så går de ned i detaljer, når det kommer til kontroverser fra racerbanen. Udover nyheder, så dykker de også ned i de mere skæve historier, fx en top 10-liste over de racerkørere, som aldrig har vundet et løb og meget mere.

Til de nørdede

Hvis du savner mere viden om, hvad det egentlig er, der sker under kølerhjelmen på en F1-bil, så er Chain Bear F1 en fantastisk kanal, som er du skal følge med i. Her får du masser af god (og hjemmelavet) videografik, der på bedste vis formidler de svære begreber, der ligger bag ingeniørarbejdet. Han dykker også ned i, hvordan strategierne i Formel 1 fungerer, samt hvad forskellen på regndæk og slicks og alle de andre dæk egentlig er. Og så med en god portion humor oveni.