Sådan ser Brentfords næste sæson ud i Premier League

Af: Valdemar Lind

|

15/07/2022 11:56

Mest læste i dag

Den anden sæson i Premier League er altid den sværeste. Derfor taler man også en et second season syndrome i England. Sidste år sikrede Brentford sig endnu en sæson i Premier League med en fantastisk slutspurt, blandt andet med hjælp fra Christian Eriksen. Men hvad med næste sæson? Hvordan vil det gå danskerklubben?

I England er der flere klubber, der har lidt under en svær anden sæson. Flere klubber, heriblandt Ipswich, Reading, West Ham og endda Manchester City for nogle år tilbage, har lidt denne skæbne. Derfor er det også naturligt at spørge, hvad der vil ske med Brentford?

Mange vælger at oddse på både oprykning og nedrykning i forskellige divisioner. Det kan du også gøre med en bwin bonus. Lige så vel som mesterskabet kan være spændende helt til det sidste, så er det oftest i nedrykningsspillet, vi finder det helt store drama, og derfor kan det være særdeles underholdende at spille på.

Hvem er på vej ind?

Det kræver altid nye spillere, hvis man gerne vil klare sig i Premier League. Ingen ved endnu, hvordan eventyret med Eriksen ender, men han var uden tvivl en forstærkning til et tiltrængt Brentford-mandskab.

Da Brentford er en danskerklub med både dansk træner og utallige danske spillere, så er det også naturligt at tænke, at danske landsholdsspillere kunne finde klubben attraktiv. Spillere som Martin Braithwaite, Thomas Delaney og Jannik Vestergaard har været rygtet til klubben, der både må siges at kunne hjælpe dem med at få deres karrierer tilbage på sporet, men de vil i den grad også kunne tilbyde klubben noget kraft.

Der går lige nu også rygter om en spiller som Cesc Fabregas som en afløser for Eriksen, men det er mere tvivlsomt om en mand med både Arsenal, Barcelona og Chelsea på cv’et kunne være interesseret i det skifte.

Det gør Brentford speciel

Brentford er en anderledes klub i Premier League, og derfor er der også mange, som gerne ser dem blive deroppe. De har det absolut mindste budget af alle klubberne, og så bliver klubben drevet på en måde, som minder mere om foreningslivet i Danmark end om de store virksomheder, som klubberne i toppen har udviklet sig til.

Det er en klub med hjerte, og i en verden, hvor pengene dominerer i fodbold, er det altid rart at se en klub klare sig for mindre midler og andre strategier.