Antonsen sikrer sig finaleplads

Af: Nicolai Busekist

|

20/11/2021 14:13

Mest læste i dag

Efter en fremragende præstation har Anders Antonsen sikret sig en plads i finalen ved Indonesia Masters.

Anders Antonsen har haft et par måneder med svingende resultater, men nu ser det ud til, at han er på vej til at spille sig tilbage til topniveau.

Lørdag sikrede han sig en plads i finalen ved Indonesia Masters, efter en fremragende præstation i semifinalen.

Her vandt han nemlig suverænt med 21-14, 21-9 over inderen Kidambi Srikanth, der er nummer 15 i verden. Det skriver Ritzau.

Den danske badmintonstjerne var bedst fra start til slut, og han var aldrig i fare for at gå glip af en plads i finalen ved Indonesia Masters.

I finalen kommer Antonsen til at stå over for Kento Momota, der er nummer 1 i verden. Tilbage i 2019 vandt Antonsen over Momota i finalen i turneringen.

I lørdagens kamp mod Srikanth fik den danske badmintonstjerne lagt fra tidligt, og fik bragt sig selv i front med 12-6.

Inderen formåede dog at score fem point i træk, hvilket gjorde sættet tæt igen. Danskerne var dog bedst og fik bragt sig foran med 17-14, inden han lukkede sættet.

I andet sæt begyndte Srikanth at satse mere, og det førte til flere fejl. Derfor fik danskeren bragt stillingen fra 4-4- til 11-4 med syv point på stribe.

Derfra kørte han sejren hjem, og sikrede sig dermed en plads i finalen ved Indonesia Masters, hvor han altså kommer til at stå overfor verdensetter Kento Momota.