Axelsen reagerer efter overraskende exit

Af: Nicolai Busekist

|

23/10/2022 13:25

Mest læste i dag

Viktor Axelsen måtte forlade Denmark Open i kvartfinalen. Og efterfølgende har han understreget, at det ikke er godt nok.

Den 28-årige Viktor Axelsen tøver ikke med at understrege, at han ikke spillede godt nok, da han fredag aften blev sendt ud af Denmark Open.

Her tabte han nemlig til Loh Kean Yew i kvartfinalen, hvilket betyder, at det også blev endestationen for ham.

"Loh spillede langt bedre. Det var en pinlig indsats af mig. Jeg kunne slet ikke styre det. Han spillede bedre end mig," sagde han til TV 2 Sport, efter at have tabt.

Første sæt var en relativt tæt affære, men Axelsen endte med at tabe med cifrene 17-21. I andet sæt gik det dog helt galt for den danske verdensmester, der tabte med cifrene 10-21.

Efter kampen udtalte han, at det simpelthen gik for stærkt. Det høje tempo endte med at ramme ham mentalt, men han formåede ikke at levere.

Axelsen kom bagud, og forsøget at kæmpe sig tilbage. I sidste ende måtte han dog se i øjnene, at det ikke lykkedes for ham.

Forud for turneringen har han haft problemer med en skade, som han ikke nåede at være helt kvit, inden turneringen startede.

Til trods for, at han var hæmmet af en skade, vil han ikke bruge det som en undskyldning. Derimod mener han, at Loh ganske enkelt spillede bedre, end han selv gjorde.

"Jeg gider ikke stå og komme med undskyldninger. Loh spillede bedre, end jeg gjorde," sagde han i et interview med Ritzau efter kampen.