Dansk badmintonstjerne trækker sig

Af: Nicolai Busekist

|

26/11/2021 08:31

Mest læste i dag

Den danske badmintonstjerne Anders Antonsen har besluttet at trække sig fra dagens kvartfinale efter en lægekonsultation.

Anders Antonsen, der er verdens nummer tre, har fået besked fra sin læge om, at han ikke bør stille op til dagens kvartfinale.

Det har ført til, at den danske stjerne har besluttet at trække sig. Det betyder, at Antonsen altså er ude af den prestigefyldte kvartfinale ved Indonesia Open.

Det fremgår af Det Internationale Badmintonforbunds officielle hjemmeside, skriver Ekstra Bladet.

Det er naturligvis en skam, at badmintonstjernen er nødt til at trække sig, da turneringen rangerer som en såkaldt Super 1000-turnering.

Det Internationale Badmintonforbund oplyser desuden, at Anders Antonsen har været nødt til at trække sig fra kvartfinalen, da han er blevet ramt af problemer i brystmuskulaturen.

Det kommer sandsynligvis også til at få den betydning for Antonsen, at han går glip af sæsonfinalen i år.

For at kvalificere sig til den fornemme turnering, som han gik vejen i sidste år, skulle han nemlig nå længere end landsmand Rasmus Gemke.

Det var planen, at Antonsen skulle have været i aktion klokken 10 dansk tid, hvor han skulle have spillet mod Jonatan Christie fra Indonesien.

Sådan kommer det dog ikke til at gå, da den danske stjerne altså er blevet anbefalet af en læge om, at det er bedst at trække sig fra kampen, der skulle have været afviklet om få timer.

Det betyder dog ikke, at Danmark ikke længere er repræsenteret ved Indonesia Open. Der er nemlig fortsat flere danske spillere, der er med i den prestigefyldte Super 1000-turnering.

Senere i dag skal både Rasmus Gemke, Hans-Kristian Vittinghus og Viktor Axelsen. De skal alle spille deres respektive kampe i løbet af formiddagen dansk tid.