Gør det igen: Viktor Axelsen i ny triumf

Af: Nicolai Busekist

|

30/04/2022 12:48

Mest læste i dag

Viktor Axelsen kan ikke kun bryste sig af at være verdens bedste badmintonspiller. Nu kan han også prale med at have vundet EM-guld tre gange.

Viktor Axelsen og Anders Antonsen skulle have stået ansigt til ansigt i en EM-finale sidste år. Det var en kamp, som rigtig mange danske fans af sporten havde set frem til. Desværre endte det med noget af et antiklimaks.

Det endte nemlig med, at Anders Antonsen blev kåret som vinder af kampen - helt uden, at der blev spillet en kamp. Det skyldtes, at Viktor Axelsen var tvunget til at melde afbud, da han blev testet positiv for corona.

Denne gang gik det dog ikke helt så let for Anders Antonsen, der da også endte med at tabe til sin landsmand i den europæiske finale.

Kampen endte nemlig med at falde ud til den 28-årige Viktor Axelsens fordel, da han sikrede sig EM-guldet i to sæt, der endte med cifrene 21-17, 21-15.

Det er dog bestemt ikke første gang, at Viktor Axelsen har kunne tage en EM-guldmedalje om halsen. Derimod er det nu tredje gang i hans imponerende karriere, at han har fået muligheden for at kalde sig selv for europamester.

Det er dog et stykke tid siden, at han sidst har kunne kalde sig for europamester. Det er nemlig første gang siden 2018, at han har vundet EM. Han snuppede desuden også titlen tilbage i 2016.