Nu trækker Viktor Axelsen sig

Af: Nicolai Busekist

|

29/08/2022 09:42

Mest læste i dag

Søndag kunne Viktor Axelsen lade sig hædre som verdensmester i badminton. Mandag har han valgt at trække sig fra turneringen Japan Open.

Viktor Axelsen kommer ikke til at være blandt de spillere, der stiller op til Japan Open i denne uge. Han har nemlig været nødt til at trække sig fra turneringen, der bliver spillet i Osaka.

Det er den danske stjerne, der selv har meldt ud, at han har valgt at trække sig. Det har han gjort i et opslag, som han har delt på det sociale medie Twitter.

"Jeg er skuffet over at måtte meddele jer alle, at jeg ikke er i stand til at deltage i denne uge i Osaka," lyder det fra ham, inden han fortsætter:

"Jeg har presset mig selv meget i løbet af forberedelserne, og jeg har spillet igennem noget smerte ved VM, og det skal der nu tages hånd om."

Han skriver også, at han ville have elsket at være ed, men at han er nødt til at tage vare på din krop. Derfor vil han nu sætte fokus på at restituere og slappe af, så han igen kan blive klar til at indtage banen.

Axelsen kan dog glæde sig over, at han allerede én gang i sin karriere har vundet Japan Open. Det gjorde han nemlig i 2017.