Trods stor kritik: Axelsen mener, at Dubai er rette valg

Af: Nicolai Busekist

|

05/09/2022 09:01

Mest læste i dag

Sidste år traf Viktor Axelsen en stor beslutning. Han besluttede at flytte til Dubai, hvor han nu også træner.

Det var langt fra alle, der mente, at det var den rette beslutning. Faktisk har den 28-årige stjerne fået stor kritik for, at han valgte at forlade landsholdstræningen i Brøndby.

Til trods for, at han er blevet mødt af stor kritik, er han dog ikke i tvivl om, at det er den helt rette beslutning, han har truffet.

Han siger nemlig, at han føler, at han er et godt sted. Han fortæller til Ekstra Bladet, at han både har det godt, når han i er Dubai, men også, når han er hjemme i Danmark.

Samtidig slår han fast, at det vigtigste for ham er, at hans familie har det godt - og det fungerer tilsyneladende rigtig godt for familien Axelsen, at de bor i Dubai.

"Det vigtigste for mig er, at familien fungerer rigtig godt, og vi er enormt glade," siger han til Ekstra Bladet.

En anden grund til, at han mener, at det har været det rette valg for ham at flytte til Dubai er, at træningen i Dubai er med til at holde ham skærpet.

"Jeg gjorde det ud fra et sportsligt perspektiv og med fokus på det familiære. Selvfølgelig var der også et økonomisk incitament, der gør sådan et setup her muligt, men det handlede om at skabe de perfekte rammer, og det er selvfølgelig fantastisk, at det har vist sig at være en succes," siger han også.