Viktor Axelsen er verdensmester

Af: Nicolai Busekist

|

28/08/2022 11:48

Mest læste i dag

Viktor Axelsen er verdensmester kan nu bryste sig af at være verdensmester i badminton for anden gang i løbet af sin karriere.

Den danske badmintonstjerne har gjort det igen. Han kan igen kalde sig for verdensmester i badminton. Det er anden gang i hans karriere, at Viktor Axelsen har vundet VM i badminton.

Lørdag sikrede han sig igen titlen som verdensmester med en overbevisende sejr over den 21-årige thailænder Kunlavut Vitidsarn. Han slog ham nemlig i to sæt med cifrene 21-5, 21-16.

Allerede inden kampen blev sat i gang, stod det klart, at den unge thailænder ville få det svært mod danske Viktor Axelsen. Og det endte også med at blive tilfældet.

Især i første sæt havde den unge thailænder det svært, da han næsten ikke fik et ben til jorden, hvilket førte til, at Axelsen endte med at vinde 21-5.

I andet sæt gik det bedre for ham, og der var flere dueller mellem de to badmintonstjerner. Til slut skruede Viktor Axelsen dog op for tempoet, hvorefter han lukkede kampen med en sejr.

Det betyder også, at Viktor Axelsen ikke blot kan kalde sig selv for verdensmester, men også, at han fortsætte sit vilde 2022, hvor han har vundet alt, han har været i nærheden af.