Viktor Axelsen med stikpille til modstander

24/08/2023 05:47

|

Nicolai Busekist

Foto: Annice Lyn/Getty Images

Mest læste i dag

Viktor Axelsen har vist, at han er i rigtig god form. Faktisk er han i så god form, at han har sikret sig en plads i ottendedelsfinalen ved VM.

Tirsdag var Viktor Axelsen i aktion i anden runde ved VM i badminton. Her stod han overfor franske Christo Popov, som han besejrede uden de store problemer.

Konkret blev det til en sejr med cifrene 21-6, 21-8. Derfor var det en kamp, der var overstået på lidt mere end en halv time.

Efter kampen har Axelsen udtalt, at han selv var godt tilfreds med sin indsats på banen. Dertil var der også plads til en lille stikpille til Popov, der var hurtig til at kaste håndklædet i ringen i første sæt.

"Den smagte rigtig godt. Jeg spillede i et virkelig højt tempo fra start, og han virkede rimelig opgivende ret hurtigt i første sæt," lød det fra Axelsen til TV 2 Sport.

Han gjorde det også klart, at det var en rigtig fed sejr. Det skyldes primært, at hans seneste opgave mod Popov ikke var med den samme succes.

Tværtimod var der tale om lange og seje kampe, hvor det var svært for den danske stjerne at tage sejren med hjem. Netop derfor var Axelsen også rigtig glad for, at det var en lettere kamp i denne omgang.

Forud for kampen var han en smule nervøs for, at de ville ende med at skulle spille tre lange sæt. Heldigvis gik det ikke sådan til.

"Jeg var lidt nervøs for, at jeg ville komme ud i en lang tresætter, men det gjorde jeg ikke, og nu er jeg helt frisk efter to kampe," sagde han også til TV 2 Sport.

I næste runde skal den 29-årige dansker spille mod Chou Tien Chen, der er nummer 10 i verden. Denne kamp spiller han torsdag.