Viktor Axelsen trækker sig

Af: Nicolai Busekist

|

05/07/2022 12:09

Mest læste i dag

Den danske badmintonsstjerne har truffet en stor beslutning om at trække sig fra de kommende World Tour-turneringer i Malaysia og Singapore.

Viktor Axelsen kan bryste sig af at have vundet de seneste tre turneringer, han har spillet med i. Den gode stime har han dog ikke planer om at fortsætte lige med det samme.

Derimod har han meldt ud, at han trækker sig fra de to World Tour-turneringer, der bliver spillet i hhv. Malaysia og Singapore.

Grunden til, at han har besluttet sig for at gøre dette er, at han brug for at hvile både krop og hoved. Det har han gjort klart i et opslag, som han har delt på det sociale medie Twitter.

Søndag formåede den danske stjerne at vinde over japanske Kento Momota med 21-4, 21-7, hvilket også sikrede ham sjenre i Malaysia Open.

"Jeg ville have elsket at konkurrere igen her i Kuala Lumpur, og derefter i Singapore, men da jeg vågnede op i morges, fortalte min krop og mit hoved mig, at det er tid til at hvile og genoplade, inden jeg træder ind på banen igen," skriver han på Twitter.

Havde han ikke trukket sig, var det planen, at han skulle have spillet Malaysia Masters mellem 5. og 10. juli samt Singapore Open mellem 12. og 17. juli.