Alle vil se det: Billetter til LeBron James-kampe koster formue

Af: Nicolai Busekist

|

07/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Der er mange NBA-fans, der har stor interesse i at få billetter til LeBron James' kampe for tiden – og det afspejler sig i priserne.

LeBron James er kun 36 point for at overgå Los Angeles Lakers-legenden Kareem Abdul-Jabbar, der scorede 38.387 i NBA-grundspillet i sin karriere.

Og der er mange, der gerne vil se med, når det sker. Potentielt kan det ske natten til lørdag, hvor Los Angeles Lakers tager imod Oklahoma City Thunder. To dage senere spiller de mod Milwaukee Bucks.

Det er især kampen mod Bucks, hvor der er stor efterspørgsel på billetter, da det vurderes, at det er mest sandsynligt, at han slår rekorden i denne kamp.

Reuters skriver, at firmaet TickPick har solgt billetter for op til 68.995 dollars til denne kamp. Det svarer til 476.000 kroner.

Billetterne til kampen mellem Lakers og Thunders er også i høj kurs, og der er solgt billetter for op til 48.403 dollars (334.000 kroner).

De billigste billetter starter ved 284 dollars, hvilket svarer til næsten 2.000 kroner, hvorfor det kan vise sig at blive vanskeligt for NBA-fans at finde billetter til fornuftige priser. Hos andre firmaer bliver der endda meldt om endnu højere priser.