Chok: NBA-hold vil smide uvaccineret stjerne ud

Af: Nicolai Busekist

|

06/12/2021 10:42

Mest læste i dag

NBA-stjernen har hverken spillet et eneste minut eller været på holdets træningsanlæg i denne sæson. Nu vil holdet af med sin uvaccinerede stjerne.

Det lignede det næste superhold, da Brooklyn Nets satte Kevin Durant, James Harden og Kyrie Irving på samme hold. Nu har piben fået en anden lyd.

Sidstnævnte Kyrie Irving har længe nægtet at tage imod en coronavaccine grundet personlige holdninger.

Problemet er bare at så længe han er uvaccineret, kan han ikke spille for Nets. Der er nemlig vaccinepligt i New York, hvorfor han er blevet bænket.

Da han ikke er vaccineret, kan han ikke være og spille på Brooklyn Nets’ hjemmebane Barclays Center.

Det er et kæmpe problem for baglandet i Brooklyn Nets, der stadig betaler en tårnhøj løn til Kyrie Irving, selvom han er 'suspenderet' fra hjemmekampe. Kyrie tjener nemlig ifølge Forbes hele 34,9 millioner dollars om året.

Derfor er der nu rygter, om at Brooklyn Nets skulle være åbne for mulige handler. Det skriver SNY.TV.

Rygterne har taget til siden, at Nets valgte, at man heller ikke ville bruge Irving til udekampe eller træning, da man ikke vil se ham som en 'deltidsspiller' med en enorm løn.

Der er ifølge SNY.TV unavngivne NBA-hold, der har kontaktet Brooklyn Nets vedrørende Kyries situation. Men Brooklyn Nets er mere end klar til snakke om en potentiel handel, så de kan skille sig af med den velbetalte NBA-stjerne.