Helt vildt: Stjerne gjorde comeback efter 941 dage

Af: Nicolai Busekist

|

10/01/2022 14:22

Mest læste i dag

Natten til mandag gjorde stjernen comeback for Golden State Warriors, efter at have siddet ude siden juni 2019. 

NBA-stjernen Klay Thompson gjorde comeback mod Cleveland Cavaliers natten til mandag. Klay Thompson havde ikke spillet en basketballkamp siden 19. juni 2019, hvor det gik helt galt med hans akillessene.

Det gjorde ham ukampdygtig i over to og et halvt år, hvor den siden har stået på intens genoptræning.

I mellemtiden har Klay Thompson måtte se på fra sidelinjen, hvor det i seneste to sæsoner ikke er gået som planlagt uden ham.

Stephen Curry og co. ramte en nyt lavpunkt for to sæsoner siden, hvor de uden Klay Thompson sluttede på skuffende sidsteplads. Det blev forbedret i sidste sæson med 9. plads i grundspillet. 

Klay Thompsons fravær har tydeligt kunne ses på spillet og på humøret. Derfor er det heller ikke overraskende, at flere Golden State-spillere skrev på Twitter, at de var klar til comebacket. 

Draymond Green tweetede bl.a. før kampen: "Klay dag!!! Indlæser... Jeg er så spændt"

Ikke kun holdkammerater, men også andre fra ligaen glædede sig til at se ham retur på banen, herunder stjernespiller LeBron James. 

Klay Thompson spillede omtrent 20 minutter af kampen mod Cleveland. Han scorede 17 point - endda med et sjældent dunk fra hans side.

Golden State Warriors har meget bedre fat i spillet i denne sæson, og ligger med sejren i nat på en 2. plads. Med Klay Thompson og Stephen Curry side om side igen bliver de uden tvivl endnu farligere senere i sæsonen.