Kan tjene formue: Michael Jordan forhandler om salg af NBA-hold

Af: Nicolai Busekist

|

18/03/2023 09:57

Mest læste i dag

Michael Jordan står til at tjene en formue, da han er i forhandlinger om at sælge sin andel af NBA-holdet Charlotte Hornets efter 13 års ejerskab.

NBA-legenden Michael Jordan står over for at sikre sig en stor indsprøjtning på sin bankkonto, da han siges at være klar til at sælge sin andel af NBA-holdet Charlotte Hornets.

Det skriver Mirror.

Jordan har ikke blot gjort det godt på banen. Han har også imponeret udenfor banen, hvor han har skabt sig en formue på 2 mia. dollars ifølge Forbes. Det svarer til næsten 14 mia. kr.

En stor del af hans formue stammer fra NBA-holdet Charlotte Hornets, som han købte i 2010 for 175 mio. dollars (1,2 mia. kr.), og ejede 97% af frem til 2019, hvor han solgte en andel til to investorer.

I dag er holdet markant mere værd. Ifølge ESPN har det en samlet værdi på 1,3 mia. dollars, hvilket svarer til lidt over 9 mia. kr.

ESPN skriver også, at Jordan er i forhandlinger om at sælge sin andel til en gruppe, der er anført af Gabe Plotkin, der i forvejen har andele i holdet samt Rick Schnall, der er medejer af Atlanta Hawks.

Mediet oplyser, at en aftale endnu ikke er på plads, men at forhandlingerne har fået momentum. Bliver et salg en realitet, forventes det, at Jordan vælger at beholde en mindre andel i holdet.