Kobe Bryants enke får stor millionerstatning

Af: Nicolai Busekist

|

25/08/2022 13:08

Mest læste i dag

Kobe Bryant og hans ene datter omkom på tragisk vis i januar 2020. De første reddere, der ankom, tog billeder af ulykkesstedet.

Efterfølgende har det dog vist sig, at billederne ikke kun er blevet brugt til efterforskningen af ulykken. De er nemlig også blevet delt med uvedkommende.

Dette faktum har nu medført, at Kobe Bryants enke, Vanessa Bryant, er blevet tilkendt en millionerstatning.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har Vanessa Bryant natten til torsdag vundet en retssag i Los Angeles, der har resulteret i en millionerstatning på 120 millioner kroner.

I retten kom det frem, at redderne havde vist billederne til flere andre personer. Blandt andet var billederne blev vist til en bartender, ligesom en af redderne sendte billeder af ligene til en ven.

Da dette kom frem, valgte Vanessa Bryant at lægge sag an mod kommunen. Dette gjorde Chris Chester, hvis hustru og datter også omkom i ulykken, også.

Til trods for, at de vandt sagen, fik de dog ikke helt, hvad de havde krævet. De havde nemlig krævet hhv. 300 millioner og 225 millioner kroner. Det blev de ikke tilkendt, men fik hhv. 120 millioner og 112 millioner kroner i erstatning.

Vanessa Bryant har gjort meget for at sikre, at billederne ikke bliver spredt. De er endnu ikke havnet på internettet, men hun har tidligere udtalt, at hun er bange for, at det sker en dag.