Kontroversiel NBA-stjerne klar for nyt hold

Af: Nicolai Busekist

|

22/01/2022 08:36

Mest læste i dag

Den kontroversielle stjerne har skrevet en meget kort kontrakt med sit nye hold. 

Den temperamentfyldte og til tider kontroversielle Demarcus Cousins har underskrevet en kort kontrakt med Denver Nuggets. 

Kontrakten lyder på 10 dage, hvilket er normalt i NBA, for at se om samarbejdet fungerer, inden man binder en spiller til en længere kontrakt. 

Centeren Demarcus Cousins var fri på markedet, da han tidligere på måneden blev fritstillet af Milwaukee Bucks efter kun sytten kampe, hvor han kun startede de fem af dem.

Han fik dog rosende ord med på vejen fra Milwaukee Bucks: 

"Vi ville ikke have været i stand til at komme igennem denne svære del af sæsonen så vellykket, som vi gjorde uden DeMarcus," sagde Jon Hurst fra Milwaukee Bucks til ESPN, inden han fortsatte: 

"Vi har truffet en strategisk beslutning om at have en åben plads på holdet, men der er intet, der ville forhindre os i at samarbejde med DeMarcus igen hen ad vejen."

Nu skal den 4-dobbelte All-Star-spiller altså bevise sit værd hos Denver Nuggets i 10 dage ifølge Sportnaut. Her kommer han til at være holdkammerater Nikola Jokic, der vandt MVP-trofæet i sidste sæson.

Om Demarcus Cousins for en længere kontrakt hos Denver Nuggets, kan kun tiden og hans niveau vise. De byder ham i hvert fald varmt velkommen til Denver Nuggets på deres Twitter.