LeBron James er blevet suspenderet

23/11/2021 08:29

|

Nicolai Busekist

Foto: Ronald Martinez/Getty Images

Mest læste i dag

For første gang i sin karriere er basketstjernen LeBron James blevet suspenderet.

Én gang skal være den første. Også for LeBron James.

Den verdenskendte basketstjerne er blevet suspenderet fra en kommende basketballkamp i NBA. Det er første gang, det sker i hans karriere, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Årsagen er, at han i en kamp natten til mandag slog en modstander til blods, da hans vildfarne arme ramte Detroit-spilleren Isaiah Stewart i ansigtet.

Ifølge hans holdkammerat var der dog tale om et uheld, men ikke desto mindre har det nu kostet ham en karantæne.

Også Isaiah Stewart er blevet tildelt en karantæne. Han skal dog sidde ude i to kampe, da han efter slaget jagtede den 36-årige LeBron James på banen. Han fik dog aldrig fat i ham.

Efter episoden blev begge spillere smidt du af kampen, hvilket er en sjældenhed for James. Det er nemlig kun anden gang i hans 19 år lange karriere, at det er sket.

NBA's driftschef Byron Spruell oplyser, at LeBron James er blevet suspenderet for at 'hensynsløst ramme Stewart i ansigtet og starte et skænderi på banen'. Det skriver Ritzau.

Stewart er derimod blevet tilkendt en karantæne for at 'gentagne gange og aggressivt jagte' James, for at få hævn.

"Alle i ligaen ved, at James ikke er en beskidt fyr. Så snart, han ramte ham, så han sig tilbage og sagde 'min fejl, det var ikke med vilje," sagde Lakers-spiller Anthony Davis efter kampen.

Mediet The Athletic skriver desuden, at James forsøgte at kontakte Stewart telefonisk efter opgøret, da han igen ønskede at undskylde og gentage, at det ikke var hans hensigt at slå ham.

Lakers endte med at vinde kampen 121-116, men de må tirsdag klare sig uden LeBron James i opgøret mod New York Knicks som følge af karantænen.