LeBron James runder vild milepæl

17/01/2023 07:59

|

Nicolai Busekist

Foto: Ronald Martinez/Getty Images

Mest læste i dag

LeBron James kan nu skrive en vild milepæl på sit CV. Den amerikanske stjerne har nemlig rundet 38.000 point i NBA's grundspil.

Den kendte baskeballstjerne LeBron James skrev natten til mandag dansk tid historie i NBA. Det skriver nyhedsbureauet Ritzau.

Det gjorde han, da han i kampen mod Philadelphia 76ers scorede 35 point for Los Angeles Lakers, hvilket var nok til at bringe ham op over 38.000 point i NBA's grundspil.

Det er en stor bedrift for den amerikanske stjerne, da han kun er den anden spiller i historien til at opnå dette.

Den mest scorende spiller i hele NBA-historien, er Kareem Abdul-Jabbar, der har scoret i alt 38.387 point.

Det vidner dog om, at LeBron James er godt på vej til at sikre sig, at han bliver den mest scorende spiller i NBA's historie. Det vil kun være en slem skade, der sætter en stopper for hans karriere, der ser ud til at sætte en stopper for det.

Abdul-Jabbar satte sin rekord tilbage i 1989, hvorfor det er første gang i mange år, at der er en spiller, der har været tæt på hans bedrift. Og James mangler kun 363 point, for at nå Abdul-Jabbar.

Til trods for, at han satte en flot milepæl, var det ikke noget James havde den store interesse i at snakke ham, da han og Los Angeles Lakers tabte til 76ers.

"Det er bare frustrerende at bringe sig selv i gode positioner og så ikke kunne tage sejren," lød det fra James ifølge Ritzau.

Hvis man regner slutspilskampe med, er LeBron James allerede den mest scorende spiller i NBA's historie, men som regel skelner man mellem grund- og slutspil, når man taler om rekorder i amerikansk sport.

Fortsætter James med samme tempo, som han har gjort hidtil, vil han inden længe også overtage pladsen som den mest scorende i grundspillet i NBA.