NBA-hold modtager kæmpe bøde

Af: Nicolai Busekist

|

15/03/2022 19:12

Mest læste i dag

Holdet har modtaget en kæmpe bøde, fordi de har brudt ligaens coronaregler.

NBA har idømt Brooklyn Nets en bøde på 338.000 kr for at lade Kyrie Irving komme ind i holdets omklædningsrum til søndagens kamp mod New York Knicks. 

Kyrie Irving, der stadig er uvaccineret mod corona, er ude af stand til at spille i holdets hjemmekampe på grund af New Yorks vaccinelov på arbejdspladsen, men dog har han lov til at deltage i hjemmekampe som tilskuer.

Kyrie Irving var da også til stede ved holdets sejr på 110-107 over New York Knicks i Barclays Center i New York søndag.

NBA har nu idømt Brooklyn Nets en bøde for overtrædelse af New Yorks vaccinelov og ligaens sundheds- og sikkerhedsprotokoller.

Kyrie Irving var nemlig i Nets' omklædningsrum efter kampen, og derfor ikke længere tilskuer, men derimod på sit arbejde. 

Folk i New York har nemlig siden den 7. marts ikke skulle vise coronapas, hvis man ville se sport indendørs. Dog skal arbejdere stadig vise coronapas, når de arbejder indendørs.

Efter den regel er trådt i kraft, har Kyrie Irving også modtaget støtte fra sin tidligere holdkammerat LeBron James. 

Ifølge CNN har LeBron James reageret på situationen på de sociale medier og sagt, at det gav 'absolut ingen mening', at Irving var i stand til at deltage i kampen som fan, men ikke slutte sig til holdet som spiller.

Der dog ingen udsigter til, at loven bliver ændret lige foreløbig til stor skuffelse for Brooklyn Nets og Kyrie Irving.