NBA-spiller anholdt: Kørte i beruset tilstand med pistol i hånden

Af: Nicolai Busekist

|

25/10/2022 11:33

Mest læste i dag

NBA-spilleren James Bouknight blev i sidste weekend anholdt, efter at have kørt bil i beruset tilstand. Ikke nok med det, havde han også en pistol i hånden.

I sidste weekend mente politiet i den amerikanske by Charlotte, at det ville være en god idé at se nærmere på en bil på en parkeringsplads.

Det viste sig at være en god idé, at betjenten fulgte deres intuition. I bilen fandt de nemlig den kendte NBA-spiller James Bouknight.

At de fandt den 22-årige basketstjerne er dog ikke problemet. Problemet er derimod, at han viste sig at være beruset. Hertil havde han også en pistol i hånden, da politiet fandt ham.

Og nu har Charlotte Mecklenburg County Police ifølge CBS Sports valgte at dele nye oplysninger om den besynderlige hændelse.

Blandt andet oplyser de, at den 22-åriges bil var tændt, da han blev fundet. Ikke nok med det, så lyder det også, at han faktisk blokerede for trafikken.

Da han blev fundet, var Bouknight ikke ved bevidsthed - og sådan varede det ved i et godt stykke tid. Ifølge CBS Sports tog det nemlig politiet en time at vække ham.

Efter at have vækket ham, fandt politiet hurtigt ud af, at han lugtede at alkohol. Han indrømmede senere, at han havde indtaget tequila. Inden da nægtede han dog at parere ordre fra politiet.

Historien stopper dog ikke her, for ifølge Charlotte Mecklenburg County Police var han så fuld, at han faktisk også kørte ind i to politibiler. Han kørte både ind i en politibil bag ham og foran ham.

Selvom det tog et stykke tid, og det krævede, at han først kørte ind i to politibiler, fik betjentene ham til sidst til at adlyde. Derefter blev han naturligvis anholdt.

En efterfølgende test bekræftede, at han havde kørt spritkørsel. Han får dog ingen straf for at bære våben, da han har en gyldig våbentilladelse.

Han har endnu ikke fået sin straf for forseelsen, da han først skal en tur i retten, inden strafudmålingen vil finde sted.