NBA-stjerne sagsøger egen mor

Af: Nicolai Busekist

|

08/09/2022 09:27

Mest læste i dag

Slovenske Luka Doncic ligger i kamp med sin egen mor. Kampen handler om rettighederne til sit eget brand.

Og nu er stridigheden blevet taget til næste niveau. Via sine advokater indgav Luka Doncic nemlig en ansøgning til det amerikanske patentkontor tirsdag. Det har han gjort med henblik på at få kontrol over sit eget brand.

Det skriver den tyske avis BILD.

Sagen tog sin begyndelse i november 2018, hvor den kendte basketballstjerne sendte sit brand 'Luka Doncic 7' til godkendelse. Denne godkendelse modtog han i januar 2020.

Dengang havde han et tæt forhold til sin mor, som tog sig af det meste for sin søn. Derfor fik hun også lov til at få fuldt ejerskab over sønnens brand.

Det holdt dog ikke i lang tid, da han få måneder senere forsøgte at trække tilladelsen tilbage. Stjernen havde nemlig ændret mening, og ønskede at eje sit eget varemærke.

Til trods for flere forsøg, har hans mor nægtet at opgive rettighederne til brandet. Derfor har hans advokater nu indsendt en form for sagsøgning afsted mod patentkontoret.

Det har fået stor betydning for holdet mellem mor og søn, der ifølge BILD har meget lidt kontakt med hinanden.

Den 23-årige Luka Doncic så sig sandsynligvis gerne fri for situationen, men han dog glæde sig over, at han har råd til at føre sagen. Sidste år skrev han nemlig under på en kontrakt, der sikrer ham 1,3 milliarder kroner frem til 2027.