NBA-stjerne viste langemand under kamp: Koster ham enorm bøde

24/03/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Blinch/Getty Images

Mest læste i dag

Buddy Hield er blevet idømt en enorm bøde, efter at have vist langemand under en kamp mod Charlotte Hornets mandag aften.

Indiana Pacers-spiller Buddy Hield har fundet ud af, at det er dyrt, hvis man ikke kan holde sin langefinger for sig selv under en kamp i NBA.

Den amerikanske stjerne er nemlig blevet idømt en bøde på 25.000 dollars (ca. 170.000 kr.), efter at have vist sin langemand under Indiana Pacers' nederlag til Charlotte Hornets mandag aften.

Det skriver Mirror.

Den 30-årige Hield blev fanget af kameraerne, da han ved tre lejligheder viste langefingeren. I første omgang forsøgte han at gøre det diskret, ved at lade som om, at han kløede sig på næsen.

De yderligere to gange, hvor han gjorde det, var han dog ikke helt så diskret. Han gjorde han det mere eller mindre åbenlyst.

På trods af, at han ikke var på banen, da det skete i andet quarter af kampen mod Hornets, har det medført, at han nu er blevet idømt en enorm bøde.

"Indiana Pacers-guard Buddy Hield er blevet idømt en bøde på 25.000 dollars, for at lave en obskur gestikulering på banen, hvilket i dag blev meddelt af Joe Dumars, Executive Vice President, Head of Basketball Operations," lyder det i en udtalelse fra NBA.

Det forventes dog ikke, at Hield kommer til at miste søvn over, hvordan han skal betale bøden, da han i 2019 skrev under på en kontrakt med en værdi på 94 mio. dollars (lidt over 640 mio. kr.).

Hield er ikke ene om at have fået en bøde for at bande eller lave en knap så pæn gestikulering under en kamp. Det samme har været tilfældet for spillere som Draymond Green, Chris Paul og Kyrie Irving.