NBA-træner bliver fyret efter elendig sæson

Af: Nicolai Busekist

|

11/04/2022 16:09

Mest læste i dag

NBA-træneren skal højst sandsynligt ud og lede efter nyt arbejde, da hans hold angiveligt vil fyre ham. 

Los Angeles Lakers-cheftræner Frank Vogel sidder nok og drømmer sig tilbage til 2020. For mindre end to år siden vandt hans hold nemlig sin 17. NBA-titel. 

Og med LeBron James og Anthony Davis i spidsen, blev Lakers udråbt til at vinde mesterskabet i de efterfølgende sæsoner. 

Men efter at det blev en kendsgerning i sidste uge, at LA Lakers ikke kommer i slutspillet, forventes det, at Vogel vil blive fyret som træner for Lakers. Ifølge Sportnaut skulle han angiveligt få det at vide i dag. 

Han blev hyret i 2019 på en treårig aftale, efter at Tyronn Lue afviste et tilbud om at træne Lakers. Efter at have besejret Miami Heat 4-2 for at vinde NBA-mesterskabet i 2019-2020, tabte Vogels hold til Phoenix Suns i den første runde af slutspillet i den efterfølgende sæson. 

Og Frank Vogel ved da også godt selv, at tiden i LA Lakers snart er slut: 

"Jeg vil nyde aftenens kamp. Vi tager os af i morgen i morgen," sagde Frank Vogel inden det sidste møde med Denver Nuggets i denne sæson. 

Lige nu er der ingen potentielle trænere, der er blevet nævnt til at tage over for Frank Vogel. Den kommende træner står dog over for en stor opgave med LA Lakers.