Sjofel fejring koster LeBron James stor bøde

Af: Nicolai Busekist

|

27/11/2021 07:33

Mest læste i dag

Basketstjernen skal betale en stor bøde, efter han fejrede en scoring på en sjofel vis, hvilket ikke faldt i god jord hos NBA.

Lakers-stjernen LeBron James skal have pungen frem. Han har nemlig fået en bøde på 15.000 dollar, hvilket svarer til cirka 99.000 kroner.

Bøden har han fået for 'uanstændig opførsel' under en kamp mod Indiana Pacers onsdag.

Samtidig har han fået en advarsel af NBA for at bande undr et pressemøde efter kampen. Det oplyser basketballligaen ifølge TV 2 Sport.

"LeBron James er blevet idømt en bøde på 15.000 dollar for at lave en sjofel gestus på banen og blev advaret for at bruge uanstændigt sprog over for medierne," fortæller talsmand Byron Spruell i en pressemeddelelse.

Efter kampen er en video af hændelsen gået viralt på de sociale medier. Blandt andet har det spredt sig som en steppebrand på Twitter.

På videoen fra kampen mod Indiana Pacers ser man, at LeBron James fejrer sin scoring ved at lade som om, at han griber fat om sine ædlere dele.

Det er anden gang på mindre end en uge, at LeBron James bliver straffet af NBA.

For nylig blev han nemlig også suspenderet fra en kamp mod New York Knicks, der blev spillet natten til mandag dansk tid. Her slog han nemlig en modstander til blods.

På pressemødet efter onsdagens kamp mod Indiana Pacers forklarede LeBron James, at han ikke er tilfreds med suspenderingen. Overfor de fremmødte journalister kaldte han den for 'bullshit'.

Det er da også en sjældenhed, at man hører om, at LeBron James er blevet smidt ud. I løbet af hans 19 år lange basketballkarriere er det nemlig kun sket to gange, at han er blevet smidt ud.