Tidligere NBA-spiller har mistet livet: Faldt om til yoga

Af: Nicolai Busekist

|

15/09/2023 07:21

Den tidligere NBA-spiller, der spillede for både Boston Celtic og Orlando Magic, er gået bort i en alder af 42 år.

Mest læste i dag

Tidligere NBA-profil Brandon Hunter har mistet livet i en alder af kun 42 år.

Sådan lyder det fra hans tidligere træner Tim O'Shea, der bekræfter den triste nyhed i et opslag på Facebook.

Detaljerne vedrørende hans død er endnu ikke blevet bekræftet, men ifølge Tim O'Shea faldt den tidligere NBA-spiller om i slutningen af en yogatime.

"Det er med dyb sorg og chok, at jeg deler nyheden om Brandon Hunters bortgang i dag (natten til onsdag dansk tid, red.). Brandon kollapsede tilsyneladende i slutningen af ​​en yogatime. Han var den bedste spiller, jeg nogensinde har trænet," skriver han ifølge B.T.

Hvad man måske skulle tro er, at Tim O'Shea var træner for Brandon Hunter i NBA, men det er ikke tilfældet. Derimod var han træner for ham, da han var en del af Ohio University, og derfor stadig spillede på college-niveau.

Hans svigermor, Carolyn Cliett, har bekræftet, at han kollapsede i forbindelse med en yogatime. Hun slog også fast, at det var noget, han gjorde regelmæssigt, og at han var i god form.

"Det var hot-yoga, og han gjorde det regelmæssigt. Han var i god form, så vidt vi ved. Vi er bare i chok," sagde hun til NBC News.

Ohio University har også delt et opslag i anledning af den tidligere NBA-spillers alt for tidlige død. I dette opslag sender de blandt andet tanker til den efterladte familie.

"Vi er kede af at høre om tabet af Ohio-basketballlegenden Brandon Hunter. Vores tanker går til Brandons familie på det her tidspunkt," skriver Ohio University på X.

Efter at have gjort karriere i NBA, valgte Brandon Hunter at rejse til Europa, hvor han fortsatte sin karriere. Inden turen gik over Atlanten, nåede han at spille i alt 67 kampe i NBA.

Derefter foretog han et skifte til den græske klub Panathinaikos. Derfra gik turen videre til Italien, hvor han nåede at spille i tre forskellige klubber, inden han besluttede sig for at indstille sin karriere.