Afslører: Kun én ting kan få Fury tilbage i ringen

Af: Nicolai Busekist

|

25/04/2022 08:41

Mest læste i dag

Tyson Fury har ikke de store planer om at vende tilbage til ringen. Kun én ting kan få det til at ske, lyder det fra hans kone.

Paris Fury, der er boksestjernen Tyson Furys kone, har gjort det klart, at der ikke er meget, der kan få ham tilbage i ringen. Hun mener, at kun én ting kan.

The Gypsy King sikrede sig lørdag aften endnu en sejr, da han i sjette runde sendte Dillian Whyte i gulvet på Wembley Stadium.

Efter kampen blev hans kone interviewet i omklædningsrummet, hvor hun sagde, at kun en kamp om alle bælter mod enten Anthony Joshua eller Oleksandr Usyk ville kunne få ham tilbage i ringen. Det skriver The Sun.

"Og jeg ved i mit hjerte, at jeg tror, ​​at den eneste grund til, at Tyson ville komme tilbage, er for en kamp om alle bælter," sagde hun.

"Og jeg tror, ​​det ville være den eneste grund til, at Tyson ville vende tilbage til ringen. For han har intet tilbage at bevise - for at blive ved med at bokse, er ikke noget for ham."

Tyson har i øjelikket WBC- og Ring-bælterne i sværvægtsklassen, mens den ukrainske bokser Oleksandr Usyk er indehaver af både WBA-, IBF- og WBO-bælterne.

Joshua og Usyk forventes at gå i ringen mod hinanden denne sommer, og ifølge Paris kunne Tyson være fristet af at gå i ringen mod vinderen, så de kan kæmpe om titlen som ubestridt sværvægtsmester i verden.