Afsløret: Her skal Jake Paul i ringen igen

Af: Nicolai Busekist

|

30/04/2022 10:20

Mest læste i dag

Jake Paul skal i ringen igen, og nu er en dato blevet afsløret. Bokserens egen træner har nemlig lækket datoen for hans næste kamp.

Jake Pauls egen træner, BJ Flores, har ved en fejltagelse lækket datoen for YouTube-stjernen og bokseren. Det skete i et opslag på Instagram, hvor han også taggede Eddie Hearns DAZN. Det skriver Mirror.

I denne story skrev han, at Jake Paul skal i ringen igen den 13. august. Han har dog ikke løftet sløret for, hvem han kommer til at stå ansigt til ansigt med.

Der er op til flere personer, der har været sat i forbindelse med en boksekamp mod Jake Paul. Blandt andet har der været forlydender om, at han skal i ringen en af de to UFC-legender Michael Bisping eller Anderson Silva.

"#TEAMWORK Big things in 2022. August 13," skrev BJ Flores på Instagram, da han afslørede, hvornår Jake Paul skal bokse næste gang. Hertil taggede han også Eddie Hearns DAZN, som sandsynligvis kommer til at stå for den kommende kamp.

Efterfølgende har BJ Flores dog slettet opslaget på Instagram, hvorefter han har delt det igen. Denne gang har han dog delt det, uden at nævne noget om, at kampen skal kæmpes den 13. august, og at DAZN er partner på den kommende boksekamp.