Afviser rygte om Fury vs Whyte-opgør

Af: Nicolai Busekist

|

14/04/2022 12:10

Mest læste i dag

Der har været rygter om, at kampen mellem Tyson Fury og Dillian Whyte kan blive uden sidstnævnte. Dette bliver nu afvist.

Tyson Furys hold har sikret sig en potentiel afløser, der med kort varsel ville kunne springe ind og tage over for Dillian Whyte, hvis han ville trække sig fra kampen.

Der har været en række kontraktmæssige uenigheder mellem Fury- og Whyte-lejren, hvilket bl.a. medførte, at Whyte ikke dukkede op til en pressekonference i sidste måned.

Nu lyder det dog fra Dean Whyte, der er bror til Dillian, at der ikke er nogen risiko for, at han trækker sig fra den store kamp, der vil blive bokset den 23. april. Det skriver Metro.

"Det er overraskende, at de har fundet en afløser, selvom det måske ikke er så overraskende, hvis man tænker på kampens omfang, og hvor mange penge de har brugt på den," sagde han.

"Måske føler de, at diskussioner med holdet ikke går godt. Og Dillians tavshed. Måske giver det dem nogle bekymringer om, at Dillian måske ikke dukker op."

"Men han træner meget hårdt. Han lægger alt arbejdet i træningssalen. Og al snakken bliver overladt til ringen."

"Dillian er mentalt i god form. Fysisk er han i god form. Han er klar. Han smiler helt, men han er seriøs nedenunder. Han ved, at han har en opgave ved hånden."