Anthony Joshua langer ud efter fans

Af: Nicolai Busekist

|

14/08/2023 05:45

Mest læste i dag

Anthony Joshua har langet ud efter de fans, der mødte ham med buhråb, efter hans sejr over finske Robert Helenius.

Britiske Anthony Joshua vandt på en knockout i 7. runde, men hans vej til sejr var ikke helt så overbevisende, som de fleste havde regnet med forud for kampen.

Joshua holdt sig tilbage, hvilket fik flere af hans fans til at vende sig mod ham i 3. runde. Her kunne man høre, at dele af O2 Arena blev fyldt med buhråb og piften.

På et pressemøde blev han af en journalist spurgt, hvad han mente om, at der var blevet buhet af ham under kampen.

Her blev han først spurgt, om publikums reaktion på nogen måde havde påvirket hans præstation. Dette var han hurtig til at benægte.

"kke nødvendigvis. Jeg tror ikke, at de forstår, at det er professionel boksning. Vi forsøger at lukke ned for hinandens fremskridt," sagde han ifølge The Sun.

"Jeg så visse kampe i aften, og de så ikke så spændende ud, som jeg troede, de ville. Men det er ikke fordi, de ikke ser spændende ud. Det er som et spil skak. Når du bokser, er det en tænkende mands sport."

"Udefra et skak et kedeligt spil, men alt, hvad jeg forsøger at gøre, er at lukke ned. Hvorfor skal jeg gå derind og slå løs fra første runde? Jeg brød ham ned."

Da han blev spurgt om, hvordan det føltes at blive buhet af, stillede han spørgsmålstegn ved, om det reelt set var af ham.

"Buhede de af mig eller Helenius. Det er spørgsmålet. Hvem buhede de af?" lød det fra ham.

Den journalist, der stillede han spørgsmål, gjorde det derefter klart, at fansene gerne havde set en hurtig knockout.

"Har nogen af dem nogensinde bokset før?" svarede den britiske bokser, mens han trak på skuldrene.

Det var derfor ganske klart, at Joshua ikke gav det store for, at der blev buhet af ham. 

Hans næste kamp siges at være mod Deontay Wilder, hvilket skulle være i en kamp i Saudi-Arabien, hvor begge boksere står til at tjene styrtende med penge.