Anthony Joshua sender klar besked til Tyson Fury

Af: Nicolai Busekist

|

23/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Anthony Joshua skal i ringen med ukrainske Oleksandr Usyk i august. Herefter har han en klar plan om, at han vil udfordre Tyson Fury.

Anthony Joshua og Oleksandr Usyk har for første gang siden deres seneste kamp i september, stået ansigt til ansigt med hinanden.

De to boksestjerner har nemlig afholdt en pressekonference i Saudi-Arabien forud for deres boksekamp, der finder sted den 20. august. Her er der både IBF-, WBO- og WBA-bælterne på højkant.

Hvad der potentielt også kan være på højkant, er en kamp mod Tyson Fury, der for nylig sendte Dillian Whyte i gulvet på Wembley Stadium.

Der er nemlig en klar forventning om, at en kamp om at blive den første ubestridte verdensmester i sværvægt siden Lennox Lewis, vil være nok til at lokke Tyson Fury tilbage i ringen.

På pressekonferencen blev der åbnet døren for netop denne kamp, da Joshua blev spurgt om, hvorvidt det, at han kan få en kamp mod Fury for alle bælter i sværvægtsklassen, er den største motivation for at vinde over Usyk.

"100 procent. Det skal det være. Hvis jeg sad her og fortalte dig, at det ikke var det, ville jeg lyve for dig, mig selv og verden," sagde han ifølge Metro.

"For fansene er det en kamp, der skal vindes. Manden er pensioneret, men hvem ved? Pensionering betyder ikke, at du ikke må komme tilbage."

"Jeg tror, ​​at hvis muligheden byder sig, vil vi se, om han kommer tilbage. Men lad mig vinde denne kamp, ​​så åbner en anden dør sig."