Anthony Joshua udfordret af britisk bokser: Vil bokse i december

Af: Nicolai Busekist

|

05/09/2022 07:56

Mest læste i dag

Dillian Whyte har nemlig udfordret den britiske stjerne til en kamp i december. Ikke nok med det, så hævder han, at han 'ikke kunne klare' at tabe til Usyk.

Joshua blev nemlig slået for anden gang på blot 11 måneder. Denne gang vandt den ukrainske bokser igen på point, men det var dog i form af en split-decision, da de boksede i Saudi-Arabien.

Hans promoter, Eddie Hearn, har slået fast, at der er en chance for, at Joshua vender tilbage i december. Han har dog også sagt, at Whyte først er en potentiel modstander til næste år.

Men Whyte har dog ikke i sinde at vente til næste år. Han tabte tidligere i år til Tyson Fury, og vil tilbage i ringen, inden dette år er omme.

"Joshua har lige tabt. Det er en omkamp, ​​som jeg ønsker, og som det britiske folk ønsker at se," sagde han til iFL TV.

"Der vil også være stor interesse for det på verdensplan. Det er en stor kamp. Eddie Hearn arbejder for ham. Han sagde, at han ville bokse i december, så lad os bokse."

"Jeg kommer fra et tab. Han kommer fra et tab; vi har allerede haft to kampe. Hvorfor ikke i december? Det ville være perfekt for mig. Jeg vil være klar til december."