Billeder af Mike Tyson skaber bekymring

Af: Nicolai Busekist

|

19/08/2022 10:57

Mest læste i dag

Det er ikke lang tid siden, at bokselegenden Mike Tyson talte åbent om, at han føler, at han snart skal dø.

For nylig udtalte den 56-årige Mike Tyson, at han tror, at han snart skal dø. Det gjorde han i et afsnit af sin egen podcast 'Hotboxin' with Mike Tyson'.

Det var naturligvis en udtalelse, der skabte stor bekymring hos en række af hans fans. Blandt andet blev der spekuleret i, om det betyder, at han er syg.

Dette har der bestemt ikke været færre spekulationer om på det seneste. Det skyldes, at han for ganske nylig blev fotograferet i Miami Lufthavn.

Det særlige ved disse billeder er, at man kan se Mike Tyson sidde i en kørestol. Ligeledes kan man også se, at den kendte bokselegende har en stok med sig.

Billederne har spredt sig på de sociale medier, hvor der er flere brugere, der har givet udtryk for, at de er bekymrede for, om han er syg. Mange skriver desuden, at de håber, at han kommer sig.

Mike Tyson har ikke selv meldt noget ud, efter billederne er begyndt at florere. Det vides heller ikke, om han har planer om at udtale sig omkring det.

Én ting er dog sikkert, og det er, at der er mange fans, der er blevet yderligere bekymrede, efter at have set disse billeder, når man også har hans udtalelse i 'Hotboxin' with Mike Tyson' i mente.