Bokselegende hylder Jake Paul

Af: Nicolai Busekist

|

12/04/2022 15:11

Mest læste i dag

Det er bestemt ikke alle, der taler pænt om Jake Paul. En af dem, der dog kun havde positive ord at sige om YouTube-stjernen, er Oscar De La Hoya.

Den 49-årige bokselegende har hyldet Jake Paul, som han kalder for 'den ægte vare'. Derudover mener han også, at han er på vej mod toppen.

Den amerikanske legende har længe været en beundrer af Jake Pauls arbejde i ringen. Han fortæller også, at han mener, at han faktisk har evnerne til at slå nogle af sportens bedste.

"Lad mig fortælle dig noget om Jake Paul: han er den ægte vare. Det vil jeg fortælle dig," siger han til TMZ Sports.

"Med kun fire eller fem kampe og den måde, han tager det alvorligt på, er Jake Paul den ægte vare."

"Og jeg udfordrer alle, der har bokseerfaring, som har MMA-erfaring, til at udfordre ham, fordi - jeg vil fortælle dig én ting - denne fyr kan slå mange gode mestre og endda måske store mestre."

"Så, Jake Paul tager det alvorligt. Dette er ikke en en gang, to gange, tre gange, nej. Han ønsker at blive verdensmester, og der er ingen anden måde at blive verdensmester. Du skal kæmpe mod de allerbedste."

Han stoppede dog ikke her. Oscar De La Hoya mener nemlig også, at Jake Paul rent faktisk er en kandidat til én dag at blive verdensmester.

"Han er på vej til at blive en kandidat… Han er på vej til at blive en kandidat til at blive verdensmester, og derefter en verdensmester, hvis han fortsætter," siger han.