Boksepromoter afslører fuldskabsbeskeder fra Wayne Rooney: Vil have boksekampe

Af: Nicolai Busekist

|

01/04/2023 11:55

Mest læste i dag

Wayne Rooney er åbenbart klar til at træde ind i bokseringen. Sådan ser han i hvert fald på det, når han er fuld.

Boksepromoter Eddie Hearn har afsløret, at han sommetider får beskeder fra Wayne Rooney, når han har fået lidt at drikke, hvori han beder promoteren om at finde en boksekamp til ham.

Han hævder, at fodboldlegenden, der er kendt for at være en habil bokser, sommetider sender beskeder, fordi han vil have en boksekamp.

Men den 43-årige Hearn siger, at han vågner op til disse beskeder om morgenen, og spørger den tidligere Manchester United-spiller om han er seriøs - og det får han åbenbart aldrig svar på.

"Rooney kan slås. Jeg har talt med Wayne," siger Hearn, da han i nyt afsnit af 'That Peter Crouch Podcast' bliver spurgt, om der er fodboldspillere, der kan klare sig i ringen.

"Når Wayne har fået en drink, vil skrive til ham: 'Jeg vil kæmpe mod ham, jeg vil kæmpe mod ham'. Og jeg bliver begejstret."

"Nogle gange får jeg en besked fra Wayne, hvor han skriver: 'Sæt dette og dette op. Sæt den kamp op'."

"Jeg ser den om morgenen og tænker: 'For satan. Det her er stort', og så skriver jeg til ham: 'Et par glas rødvin eller?', og så svarer han ikke, og jeg tænker: 'Pokkers'."

Rooney boksede, da han var yngre, og har før fejret et mål med en særlig jubelscene, hvor han lod som om, at han blev slået i gulvet, efter en video af ham gik viralt.

Det er ganske kendt, at Rooney er glad for boksning, men folket har ikke set ham i en boksekamp. Det eneste, der minder om det, er en video af ham, der bliver 'slået i gulvet' af Phil Bardsley, der gik viralt i 2015.