Bokser med vild udmelding: Kunne have slået Mayweather

Af: Nicolai Busekist

|

03/09/2022 10:04

Mest læste i dag

Floyd Mayweather formåede at undgå et eneste nederlag i løbet af sin karriere som professionel bokser. Havde han stået overfor Amir Khan i sin bedste form, ville han dog have tabt, mener Khan.

Amerikanske Floyd Mayweather bliver af mange betragtet som den bedste pound for pound-bokser nogensinde.

Og dette er en karriere med 50 sejre og 0 nederlag et glimrende bevis på. Alligevel er der folk derude, der mener, at de kunne have besejret bokselegenden.

35-årige Amir Khan, der trak sig fra professionel bokser, efter et nederlag til britiske Kell Brook tidligere i år, mener nemlig, at han kunne have vundet over Money Mayweather.

"Ved du hvad? Jeg ville slå ham. Helt ærligt, jeg ville slå ham," siger han på Gary Nevilles 'The Overlap', hvor han også indrømmer, at det er en kontroversiel udmelding.

"Hvis jeg var i min bedste form, og han var i sin bedste form, er jeg meget selvsikker."

"Jeg kommer til at få meget kritik for det. Jeg er ked af det, gutter, men man skal tro på sig selv, og det er en ting, jeg altid har gjort i hele min karriere."

Khan afslørede, at hans hastighed og bevægelse ville være, hvad der gjorde forskellen mellem de to boksere, hvis de kæmpede.

Og selvom Khan sagde, at det ville være 'som et spil skak', hvis de boksede, holder han fast i, at det ville være ham, der vandt.

"Jeg tror stilistisk, da Mayweather var meget yngre, at han havde en masse fart, meget bevægelse," siger han.