Boksestjerne: 'De har lige tabt 600 millioner kroner'

Af: Nicolai Busekist

|

27/01/2022 16:46

Mest læste i dag

Boksestjernen presser mere og mere på, for at få en anden stor stjerne til at trække sig fra kamp.

Tyson Fury vil utrolig gerne have Anthony Joshua til at trække sig fra kampen mod Oleksandr Usyk. Fury vil nemlig gerne selv gerne have en kamp mod ukrainske Usyk.

Angiveligt så meget, at der nu er blevet tilbudt en meget stor sum penge til Joshua, som han ifølge Boxingscene har valgt at takke nej. Det skulle dreje sig om i alt 600 millioner til Anthony Joshua og hans promoter Eddie Hearn.

Det irriterer Tyson Fury så meget, at han har været nødsaget til at udstille Anthony Joshua og hans promoter Eddie Hearn: 

"Eddie Hearn og Anthony Joshua må være de værste forbandede forretningsmænd i historien. I dag tabte de 90 millioner dollars! For helvede," sagde Tyson Fury i Instagram-videoen. 

Tyson Fury er selv under pres for at nå en deadline. Han har nemlig et eftertraget sværvægtbælte, som bokseren Dillian Whyte gerne vil kæmpe om. 

Tyson Fury er presset, da bokseforbundet WBC har givet ham to dage til at finde en løsning, som gør alle parter tilfredse i sagen.

Det kunne være derfor, at der bliver lagt så store beløb på bordet. Men indtil videre takker Anthony Joshua og co. nej til Furys tilbud.