Boksestjerne røvet på åben gade

Af: Nicolai Busekist

|

19/04/2022 14:02

Mest læste i dag

Boksestjernen Amir Khan blev efterladt 'absolut rædselsslagen', efter at være blevet røvet på åben gade, mens han var sammen med sin kone.

Den 35-årige Amir Khan har afsløret, at han blev røvet på gaden i London, hvor han fik presset en pistol mod hovedet, mens røveren pressede ham til at aflevere hans dyre ur.

Ifølge boksestjernen selv, skete det voldsomme røveri, da han krydsede en gade i Leyton i den østlige del af London. Her blev han antastet af to mænd, skriver The Sun.

De løb hen mod ham, hvorefter en af dem angiveligt skulle have truet ham med en pistol. Hans 30-årige kone Faryal stod blot et par skridt bag ham.

De to mænd forlod stedet igen kort efter, at de havde fået Amir Khan til at aflevere sit Franck Muller Vanguard Chronograph-ur, der koster omtrent 650.000 kroner.

Tidligere samme dag blev der delt billeder af Amir Khan, der havde mødt en fan, mens han var ude at shoppe på Oxford Street. Her kunne man se, at han var iført det dyre ur, der er forsynet med hele 719 diamanter.

Derudover havde han også uret på, på et billede, der er blevet delt på Instagram, som stammer fra aftenen forinden, hvor han deltog i et velgørenhedsarrangement Grosvenor House Hotel.

Dette har skabt frygt for, at de to mænd, der røvede den 35-årige boksestjerne, havde udset sig Khan specifikt.