Bombe: Tyson Fury udfordrer Anthony Joshua

Af: Nicolai Busekist

|

06/09/2022 07:54

Mest læste i dag

Tyson Fury har udfordret Anthony Joshua. Han vil i ringen med ham allerede i december i år.

The Gypsy King skulle have været i ringen med ukrainske Oleksandr Usyk den 17. december. Her skulle de have kæmpet om at blive ubestridt verdensmester.

Nu står det dog klart, at den ukrainske bokser ikke har planer om at bokse igen i år. Derimod er han vendt hjem til sit krigshærgede hjemland.

Det har Fury dog ikke planer om at vente på. Han har derimod besluttet sig for, at han vil vende tilbage til ringen i år. Det har nu medført, at han har valgt at udfordre Anthony Joshua.

"Tyson Fury her. Også kaldet Gypsy King. Verdensmester i WBC-sværvægt - som du kan se," siger han i en video på Instagram.

"Jeg tror, ​​I alle har hørt, at jeg snart skal kæmpe - inden for de næste par måneder. Og jeg tror, ​​at før jeg annoncerer en modstander, er jeg nødt til at gøre dette for en sikkerheds skyld."

"Anthony Joshua, jeg ved, du lige har tabt en kamp til Usyk, og du er bælteløs i øjeblikket. Men jeg vil gerne give dig en mulighed for at kæmpe om WBC-mesterskabet i de næste par måneder."

"Du kommer fra kamp på 12 runder, så du er klar til kamp. Du er klar. Jeg giver dig et par måneders varsel. Så hvis du er interesseret, sender jeg dig datoen over, og vi kan kæmpe."

"En 'Battle of Britain' for WBC-sværvægtsmesterskabet i verden."

Beslutter Joshua sig for, at det ikke er noget for ham, ser Fury ikke noget problem i dette. Han finder sig nemlig bare en anden modstander.

"Lad mig høre, hvis du er interesseret. Hvis ikke, vil jeg vælge en anden modstander," tilføjer han.