Canelo Alvarez skal opereres efter sejr over Golovkin

Af: Nicolai Busekist

|

18/09/2022 12:34

Mest læste i dag

Canelo Alvarez har planer om at få udført en operation, efter at have vundet over Gennady Golovkin, da han har en så slem skade, at han ikke kan holde et glas.

Den mexicanske bokser vandt sin mest overbevisende sejr over GGG, som han vandt over med en enstemmig beslutning i Las Vegas natten til søndag.

Sejren var en efterfølger til deres omstridte kamp i 2017, der endte uafgjort. Et år senere vandt Canelo, men der var tale om en ganske smal sejr.

Den 32-årige Canelo trådte ind i ringen mod 40-årige Golovkin for første gang, siden han tabte til Dmitry Bivol i maj.

Og efter at have sikret sig en sejr over GGG, er den mexicanske stjerne nu klar til at kæmpe mod Bivol igen, som han ønsker at besejre.

Inden da, er han dog nødt til at lægge sig på operationsbordet. Han har nemlig store problemer med sin ene hånd, hvorfor han ønsker at lade sig operere.

"Jeg skal opereres i min hånd efter dette. I min venstre hånd. Men jeg har det godt, jeg er en kriger, og det er derfor, jeg er her.

"Det generede mig meget. Jeg kan ikke holde et glas. Det er virkelig slemt. Men jeg er en kriger."

Canelo er nødt til at vente på, at den 31-årige Bivol har forsvaret sin WBA-titlel mod den jævnaldrende Gilberto Ramirez, som han skal kæmpe mod den 5. november.

Den mexicanske boksestjerne har dog bekræftet, at det er hans klare førsteprioritet at vinde over russiske Bivol.