Dansk bokser i alvorlig bilulykke

Af: Nicolai Busekist

|

24/11/2021 08:21

Mest læste i dag

Den professionelle danske bokser og hans bror var tirsdag aften involveret i en alvorlig bilulykke i Nordsjælland.

Tirsdag aften var den professionelle bokser Oliver Møllenberg og hans bror involveret i en alvorlig bilulykke på Gillelejevej ved Græsted i Nordsjælland.

Det bekræfter deres far, Thomas Møllenberg, over for lokalmediet Netavisen Gribskov.

21-årige Oliver Møllenberg sad bag rattet i bilen, da de kørte galt, fordi et rådyr løb ud på vejen.

Da dyret løb ud på vejen, forsøgte den professionelle bokser at undvige, hvilket førte til, at bilen endte på taget, og begge brødre blev fastklemt.

"De kan muligvis have ligget der i op mod en halv time, men en forbipasserende bilist opdager gudskelov noget jord på vejbanen og finder her bilen. Han hører også, at der råbes om hjælp fra bilen og får slået alarm," siger Thomas Møllenberg til Netavisen Gribskov.

Derudover oplyser han, at begge brødre er uden for livsfare, men er kommet slemt til skade.

"Tobias er den, som er værst tilredt med en række brud på ryg og nakke samt brudlæsioner i ansigtet, mens Oliver umiddelbart er sluppet med mindre skader og muligvis et lille brud i ryggen," fortæller han.

Efter ulykken blev Oliver Møllenberg kørt til traumecentret på Hillerød Hospital i en ambulance.

Det stod dog værre til med hans bror. Hans tilstand var så alvorlig, at man besluttede, at han skulle flyves til Rigshospitalet i en lægehelikopter.

Tirsdag aften fik Ekstra Bladet bekræftet af David Buch, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, at begge mænd var ved bevidsthed, da de ankom til stedet.

Thomas Møllenberg har desuden delt en opdatering på sin Facebook-profil, hvori han skriver, at de begge var vågne og trak vejret klokken tre i nat.