Datoen sat: Her forventes Joshua vs Usyk at foregå

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Anthony Joshua og Oleksandr Usyk forventes at skulle i ringen igen. Hvad der ligeledes forventes er, at det vil ske den 23. juli.

De to boksestjerne forventes at nå til enighed om en aftale i løbet af denne uge. Ifølge The Sun er der en forventning om, at den store kamp vil finde sted den 23. juli i Saudi-Arabien.

Promoter Eddie Hearn har et stort ønske om at nå til enighed om en aftale indenfor denne uge, så de to boksestjerne har vished for en dato, og dermed kan fokusere på deres træning.

"Jeg håber, at vi får det gjort i denne uge," sagde Eddie Hearn til DAZN ifølge The Sun.

"Den 23. juli i Mellemøsten er helt klart frontløberen. Det er ikke afgjort. Der er ikke underskrevet, men vi er ni til ti uger væk fra den kamp nu."

"Det er klar til at få denne kamp annonceret, og vi er klar til at lade disse gutter begynde at baske sparringspartnere og gøre sig klar til det forenede sværvægtsmesterskab."

Sidste de to boksestjerne var i ringen sammen, var det den 35-årige Usyk, der forlod ringen med en sejr. Det betød også, at den 32-årige Joshua måtte vinke farvel til alle sine bælter.

For at sikre sig, at han ikke begår de samme fejl igen, har han valgt at lave om på sin træning og sit hold. Det har han blandt andet gjort ved at forfremme Angel Fernandez fra assistent til cheftræner.