Deontay Wilder kan have bokset sin sidste kamp

Af: Nicolai Busekist

|

24/07/2022 08:59

Mest læste i dag

Deontay Wilder har potentielt bokset sin sidste kamp, efter at have tabt trilogikampen til Tyson Fury.

Sådan lyder et i hvert fald fra den tidligere verdensmeste Johnny Nelson, der mener, at Wilders stolthed er blevet ramt, efter nederlaget til Tyson Fury.

Derfor mener han, at han potentielt ikke er motiveret nok til at gå i ringen igen. Han har nemlig tjent penge nok til, at han kan leve resten af sit liv.

"Deontay Wilder har sagt, at han vender tilbage til boksning," sagde Nelson på iFL TV.

"Jeg mener, ​​jeg hørte det her for et par måneder siden. Jeg tvivler stadig på det, og grunden til, at jeg stadig tvivler på det, er, at Deontay stadig kæmper med stolthed, så jeg tror, ​​at Tyson Fury-kampen virkelig sårede hans stolthed."

"Han er ikke en stor fan af vores sport, så når han er ude, er han ude. Han ser ikke alle de her ting, og han er en meget velhavende mand, så det handler om motivation."

"Se på Andy Ruiz. Hvor mange kampe har han haft, siden han tabte til Anthony Joshua? Er det en?"

"Og det, der er sket, er, at denne fyr har opbygget en helt anden livsstil for ham og hans familie, så hans sult og hans lyst har ændret sig."

"Jeg siger ikke, at det har gjort en forskel for Deontay Wilder. Det, der har gjort en forskel, er det faktum, at den persona, som han selv troede på, med at være den hårdeste mand på planeten, nu er blevet ødelagt, og det var en ting, der var med til at drive ham videre."

"Når han nu ved, at han ikke er den hårdeste mand på planeten, og at han har alle de millioner i banken, tænker han, at han ikke behøver at gøre det."