Dette land vil være vært for stor boksekamp

Af: Nicolai Busekist

|

30/03/2022 08:01

Mest læste i dag

Landet vil være vært for boksestjernernes omkamp, der endelig er kommet på plads.

Verdensmesteren i sværvægt Oleksandr Usyks omkamp mod Anthony Joshua vil sandsynligvis finde sted i slutningen af ​​juni - og Saudi Arabien er blandt de steder, der overvejes som lokation.

Usyk slog Joshua foran et udsolgt publikum på Tottenham Hotspur Stadium i september, hvor han sikrede sig WBA-, WBO-, IBF- og IBO-bælterne.

Efter Ruslands invasion af Ukraine, vendte Usyk tilbage til sit hjemland for at kæmpe mod de russiske tropper, hvilket rejste tvivl om en omkamp mod Joshua. 

Det blev dog i sidste uge bekræftet, at en kamp mellem de to boksere vil finde sted denne sommer, efter at den ukrainske sportsminister gav Usyk tilladelse til at forlade landet igen.

Ifølge The Irish Independent prøver Usyks promoter lige nu at finde ud af, hvor kampen skal være: 

"Saudi Arabien er under diskussion i øjeblikket. I slutningen af ​​juni er også tidspunktet, vi overvejer nu. Mange ting vil afhænge af, hvor hurtigt det lykkes at få alle papirer på plads. Det gode er, at Usyk allerede er i Europa for at starte sin forberedelse," sagde han.

Vinderen kan komme til at stå over for WBC-sværvægtsmesteren Tyson Fury, der senest forsvarede sine bælter mod amerikanske Deontay Wilder sidste år.