Drake taber enormt beløb på Jake Paul-sejr

07/08/2023 06:10

|

Nicolai Busekist

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Mest læste i dag

Jake Paul har kostet rapper Drake et enormt beløb, da han satsede på, at Nate Diaz ville vinde deres kamp.

Tidligt søndag morgen dansk tid kunne Jake Paul skrive endnu en sejr på sit CV, da han vandt over tidligere UFC-stjerne Nate Diaz.

Den amerikanske YouTube-stjerne var favorit til at vinde kampen hos bookmakerne, men det forhindrede ikke Drake i at satse 250.000 dollars på, at Diaz ville trække sig sejrrigt ud af kampen.

Drake afslørede selv forud for kampen, at han havde satset det store beløb på, at Diaz ville vinde kampen.

"Jake er et monster, men jeg kan aldrig gå imod en Diaz-bror. Det er bare sådan, jeg er opdraget," skrev den canadiske rapper som tekst til sit opslag.

Hvis han havde haft ret i sin forudsigelse, havde det givet en udbetaling 1 million dollars. Han kunne derfor have tjent et enormt beløb på det pågældende væddemål.

I stedet gik det den anden vej, da det efter 10 runder var Paul, der blev udpeget som vinder. Den amerikanske bokser vandt tilmed kampen ganske overlegent, når man kigger på pointene.

Allerede inden kampen gjorde Paul det klart, at han ville få Drake til at fortryde sit væddemål. Og det fik han ret, hvilket fik ham til at sende en stikpille i retning af rapperen efter kampen.

"Drake taber sit væddemål," skrev han som tekst til et billede af sig selv, der holder Daiz' afskårne hoved.

Allerede i femte runde så kampen ud til at nærme sig sin afslutning. Her blev den tidligere UFC-kæmper slået i gulvet, men han formåede at finde sit fodfæste igen. Derfor skulle kampen gennem alle ti runder, før en vinder var blevet fundet.

"Jeg slog ham i gulvet. Jeg vandt stort set alle runder. Jeg tror, at han vandt en enkelt runde, men han er en kriger," sagde Paul ifølge The Sun efter kampen.

Desuden valgte han også at udfordre Diaz til en MMA-kamp, hvorfor Pauls næste kampsportseventyr kan være i oktagonen.

Dette har længe været på tale, da han har underskrevet en kontrakt med organisationen PFL. Derfor står det klart, at en MMA-debut vil finde sted i fremtiden.