Eddie Hearn afslører: Dette er Jake Pauls næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

08/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Eddie Hearn har udtalt sig om, hvem Jake Paul skal i ringen med til august, hvor hans næste kamp finder sted.

Boksepromoter Eddie Hearn har udtalt, at Jake Paul kan være på vej i ringen med Tommy Fury denne sommer, efter deres oprindeligt planlagt kamp i december blev aflyst med kort varsel.

Paul er tidligere YouTube-stjerne, der nu arbejder på at skabe sig en karriere som bokser. Han har vundet fem kampe, men har endnu ikke været i ringen med en reel bokser.

Hans to seneste kampe og sejre var mod tidligere UFC-stjerne Tyron Woodley. Deres seneste kamp var i december, hvor Woodley trådte til, da Fury trak sig fra kampen. Her blev han sendt i gulvet af Paul.

Hearn er ikke promoter for hverken Jake Paul eller Tommy Fury, men han arbejdede dog side om side med Paul tidligere på året.

Her stod Hearn nemlig for at være promoter for den irske Katie Taylor, der skulle kæmpe mod Amanda Serrano, som Paul var promoter for.

"Jeg repræsenterer dem ikke, men jeg hører, at kampen finder sted den 13. august, så du får det måske at se," sagde Hearn ifølge The Independent.

"Begge er meget begrænsede, men så længe det er en konkurrencedygtig kamp, ​​betyder det ikke rigtigt noget."

"Jake Paul er en mærkelig én, men jeg kan godt lide, hvad han gør for boksning. Jeg arrangerede Amanda Serrano vs Katie Taylor med ham, og det var rigtig sjovt. Det var en stor succes."

"Han lægger arbejde i det, og han er ikke forfærdelig, men det bliver en behagelig dag, når nogen slår ham."

Efter Furys seneste sejr udfordrede han igen den 23-årige Paul, som han flere gange har bedt om at omarrangere deres kamp, som ikke blev til noget sidste år. Paul har dog flere gange afvist det.